Opvoedpunt door GGD & bieb

7 april 2017, van 09:30 tot 11:00 | Jeugdbibliotheek | Bibliotheek Leeuwarden Centrum

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Elke ouder vraagt zich wel eens af: 'doe ik het goed?' Naast vragen over gezondheid en gedrag, leven bij ouders misschien ook vragen als: 'wat is leuk om te doen met mijn kinderen?' of: 'hoe daag ik mijn kind uit om zich te ontwikkelen?' De bibliotheek en de GGD organiseren een informele meet&greet in de jeugdafdeling van de bibliotheek.

Dat u als ouder opvoedvragen heeft, hoort bij het opvoeden. Met de meeste vragen kunt u vaak terecht bij familie, vrienden en andere ouders. Soms is het handig als een professional mee kijkt. Want niets is erger dan opvoedstress en in de meeste gevallen is dat ook helemaal niet nodig. Bij het opvoedpunt van de GGD kunt u in dergelijke gevallen terecht.

Natuurlijk streeft u naar een optimale ontwikkeling van uw kind in een plezierige en ongedwongen sfeer. Gezellig samen op stap of een boekje lezen op de bank kunnen daar deel van uit maken. De jeugdafdeling van de bibliotheek is dan een logische start.

Tijdens de meet&greet slaan de GGD en de bibliotheek de handen ineen. In een gezellige sfeer kunt u andere ouders ontmoeten, kennismaken met de bibliotheek en uw vragen stellen aan een medewerker van het Opvoedpunt.

Interesse? Kom gezellig langs, toegang is gratis!