Taalgroep Grou

24 april 2017, van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Grou

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Spreken en schrijven van de Nederlandse taal is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Deelname aan een taalgroep kan een enorme boost geven aan taalvaardigheden en daarom is er Taal in de Bieb. Iedere maandagmiddag komt de taalgroep bijeen. Kom gerust eens langs.

Taal speelt een enorm grote rol in ons leven, bij bijna alles wat we doen gebruiken we taal. Mocht je een benodigde taal niet machtig zijn dan kunnen eenvoudige zaken onnodig moeilijk worden. De taalgroep Grou wil nieuwe Nederlanders hierin een helpende hand bieden. In de groep komt het spreken, lezen en schrijven van de Nederlandse taal aan bod.

Elke maandagmiddag van 13.00 t/m 15.00 komt de groep samen. In het eerste uur van de bijeenkomst staat het spreken van de Nederlandse taal centraal. Hierin worden alledaagse onderwerpen behandeld en wordt besproken waar men deze week tegen aan is gelopen. Na een korte pauze splitst de groep op. Men kiest dan zelf of ze aan de slag willen gaan met het lezen of schrijven van de Nederlandse taal.

Mocht u willen deelnemen aan de taalgroep of kent u iemand die goed in de groep zou passen, sluit dan gerust een keer aan op maandagmiddag. Voor meer informatie over de taalgroep kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen, hopelijk tot gauw!

Telefoonnummers: 058-2347777 (bibliotheek Grou) | 0566 625 151 (algemeen Dorpenteam) | 06-13969425 (contactpersoon Dorpenteam)

E-mail: grou@sbmf.nl (bibliotheek Grou) | info@dorpenteam.nl (Algemeen Dorpenteam)