• Liefde & Leven

  Alles over lifestyle en verhalen om bij weg te dromen. Romantische boeken, historische romans, familieromans, waargebeurd, lichaam & geest, huis, tuin & keuken, opvoeding & onderwijs, mens & maatschappij, dier & natuur.

 • Spannend & actief

  Succes, spanning en actie! Met spannende boeken en boeken over hobby, techniek, luchtvaart, doe-het-zelf, management, computers en sport & spel.

 • Literatuur & Cultuur

  Verruim uw blik op de wereld. Een boeiende en inspirerende collectie voor cultuurliefhebbers met literatuur, poëzie, geschiedenis en kunst & cultuur.  

 • Reizen

  Ga op ontdekkingstocht en laat u verrassen door een avontuurlijke collectie reisboeken, reisverhalen, boeken over landen & volken, Nederland, dwarsliggers, tijdschriften en Engelse, Duitse en Franse boeken. Een collectie die uw horizon verbreedt.

Chicklit tips

 • Miss Verstand

  Astrid Harrewijn

  Een succesvol psychologe blijkt in haar privéleven op relatiegebied helaas niet zo succesvol.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Miss Verstand

 • Gek op jou

  Rachel Gibson

  Een alleenstaande moeder met een wild imago ontmoet een acht jongere politieagent. Vanwege het leeftijdsverschil en angst voor eventuele reacties besluit ze de relatie platonisch te houden.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Gek op jou

 • Glazuur

  Lisette Jonkman

  Een medewerkster van een reclamebureau wil hogerop, maar wordt door haar bazin dwarsgezeten.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Glazuur

 • Ik wist het

  Chantal van Gastel

  De sterk ontwikkelde intuïtie van de eigenares van een bloemenwinkel brengt haar soms in lastige situaties, ook als het gaat om de keuze van een levenspartner.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ik wist het

 • De man van mijn dromen...

  Rachel Gibson

  Een succesvolle zakenvrouw loopt in Seattle haar ex-man, met wie ze zes jaar eerder in een dolle bui was getrouwd en net zo snel weer was gescheiden, tegen het goddelijke lijf.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De man van mijn dromen...

Luisterboeken

Heeft u geen zin om te lezen? Bij de bibliotheek heeft u veel keus uit luisterboeken.

Cursusaanbod Smaak en Kleur

Wist u dat Volksuniversiteit Fryslân tijdens het winterseizoen allerlei cursussen aanbiedt op het gebied van smaak en kleur?

Tweets met leestips