Cursisten Digisterker geslaagd

Gepubliceerd op: 5 december 2017 09:38

Cursisten Digisterker in Burgum

Een groep van onze cursisten heeft een welverdiend certificaat ontvangen. Alle zes zijn ze geslaagd voor de Digisterker cursus in Burgum. In vier bijeenkomsten leerden zij zelfstandig gebruik te maken van verschillende digitale loketten, zoals die van de gemeente, Mijn overheid en de Belastingdienst.

De reacties van de cursisten waren zeer enthousiast. Janny Hoekstra zei het volgende over de cursus: "Ik voel me door Digisterker meer vertrouwd met het werken met de e-overheid. Mijn echtgenoot regelde tot nu toe alles, maar ik ben nu van plan om ook meer zelf te gaan doen." De cursisten vonden de geduldige cursusbegeleiders en het stap voor stap doorlopen van de opdrachten de belangrijkste pluspunten van de cursus.
  Lijkt het u ook leuk en nuttig om de digitale overheid stap voor stap te leren kennen? Meld u dan hier aan voor de gratis cursus Digisterker die in januari in Burgum van start gaat. Momenteel staan er in Leeuwarden en Grou geen cursussen gepland, maar hebt u belangstelling dan kunt u het inschrijfformulier toch invullen en inleveren. U krijgt dan bericht wanneer er weer een cursus start.