Online cursussen van de bibliotheek

Gepubliceerd op: 14 november 2016 08:00

Cursussen van de bibliotheek

Een jaar lang gratis twee online cursussen volgen via uw eigen bibliotheek. Aantrekkelijk? Vanaf 14 november kunt u kiezen uit 30 cursussen in diverse categorieën. Als bonus krijgt u elke maand ook nog eens een korte cursus cadeau. Lees verder om te ontdekken hoe dat zit.

Bibliotheekpas meer waard door gratis online cursussen

De bibliotheek staat voor ontwikkeling en educatie. Met onze eigen Volksuniversiteit Fryslân bieden we al tal van workshops, lezingen en cursussen aan een trouwe groep cursisten. Naast het aanbod van de Volksuniversiteit biedt de bibliotheek vanaf 14 november ‘online cursussen van de bibliotheek’. Bent u lid? Dan kunt u een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

Hoe werkt het?

Er zijn in totaal 30 cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kiest u twee cursussen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U hebt alleen internet nodig.

Waarom cursussen van de Bibliotheek?

Met het aanbieden van online cursussen wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. Daarnaast wil de Bibliotheek een (online) plaats bieden voor een ieder die wil ontspannen en die een moment van rust zoekt om informatie in wat voor vorm dan ook tot zich te nemen.
De ‘Online cursussen van de Bibliotheek’ worden bij wijze van proef aangeboden. Blijkt de proef na een jaar succesvol? Dan komt er ongetwijfeld een vervolg.
Meer informatie en boeken


Nog geen lid maar wel geïnteresseerd in de cursussen? Schrijf u dan meteen in als lid van de bibliotheek!