Het programma van de Volksuniversiteit is klaar!

Gepubliceerd op: 4 juli 2017 10:57

Zin om deze zomer weer fijne lezingen, workshops en cursussen voor komend seizoen uit te zoeken? Dat kan! Het programma is compleet. Wat is er nu leuker dan alvast een keuze te maken uit al die fijne lezingen, workshops en cursussen. Met heel veel aanbod 'op herhaling’, maar ook veel nieuw aanbod binnen de thema’s Taal & Lezen, Lichaam & Geest, Digitaal & Doen, Kunst & Cultuur en Smaak & Kleur. Boekt u in juli of augustus, dan maakt u ook nog eens kans op een aantrekkelijk voordeel.

Bekijk het aanbod online of haal vanaf 10 juli de programmagids op in de bibliotheken van Midden-Fryslân, Sneek en Heerenveen en op diverse andere (culturele) adressen. Aanvragen kan natuurlijk ook. Op de website van de Volksuniversiteit kunt u het aanbod meteen bekijken en boeken.

Bibliotheekleden krijgen 10% korting op alle cursusprijzen. Daarnaast zijn er diverse aantrekkelijke combinatieprijzen én een vroegboekactie. Want onder alle vroegboekers verloten wij twee prijzen: een gratis tweede cursus voor hetzelfde cursusbedrag. Leuk voor uzelf, of voor een ander.

Op de hoogte blijven van ons aanbod van de VU, zoals bijgeboekte cursussen? Neem een abonnement op de VU-nieuwsbrief en volg de VU op Facebook of Twitter!