Medewerker Programmering

Klik en Tik

In verband met zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een medewerker programmering (m/v) voor 15 uur per week.  

Trainer Digitale vaardigheden

Klik en Tik

Wilt u graag mensen helpen bij het leren werken met de computer? Wij zoeken vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis die persoonlijke begeleiding kunnen geven aan deelnemers die in eigen tempo oefenen.

Trainer Taalvaardigheid

Wilt u graag mensen helpen bij beter lezen en schrijven? Wij zoeken vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis die persoonlijke begeleiding kunnen geven aan deelnemers die in eigen tempo oefenen.

Begeleider Kinderworkshops Bieb FACTORY

BiebFACTORY

Wil jij kinderen helpen bij het ontdekken van hun talent? Ben je creatief en wil je kinderen graag activeren? Bij Bieb FACTORY krijg je de ruimte om samen met kinderen en de bibliotheek workshops te bedenken en te doen.

Trainer Digisterker

Helpen computer

Met de cursus ‘Digisterker, werken met de e-overheid’ leert u deelnemers wat ze met een DigiD kunnen en leert u hoe deze aan te vragen en gebruiken. Ook wijst u hen hoe de weg te vinden op verschillende websites van de overheid.

Gastheer/gastvrouw Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Fryslan

Voelt u zich betrokken bij de Volksuniversiteit Fryslân en wilt u graag meehelpen? De Volksuniversiteit Fryslân is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die cursisten en docenten kunnen ontvangen en begeleiden.