Begeleider Digisterker

cursus digisterker

We zijn op zoek naar begeleiders voor de cursus Digisterker, werken met de e-overheid voor onze vestigingen in Leeuwarden en Grou. De begeleider werkt samen met een docent die de stof presenteert. De begeleider ondersteunt de cursisten induividueel.

Gastheer/gastvrouw Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Fryslan

Voelt u zich betrokken bij de Volksuniversiteit Fryslân en wilt u graag meehelpen? De Volksuniversiteit Fryslân is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die cursisten en docenten kunnen ontvangen en begeleiden.

Trainer Taalvaardigheid

Wilt u graag mensen helpen bij beter lezen en schrijven? Wij zoeken vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis die persoonlijke begeleiding kunnen geven aan deelnemers die in eigen tempo oefenen.

Trainer Digitale vaardigheden

Klik en Tik

Wilt u graag mensen helpen bij het leren werken met de computer? Wij zoeken vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis die persoonlijke begeleiding kunnen geven aan deelnemers die in eigen tempo oefenen.

Begeleider Kinderworkshops Bieb FACTORY

BiebFACTORY

Wil jij kinderen helpen bij het ontdekken van hun talent? Ben je creatief en wil je kinderen graag activeren? Bij Bieb FACTORY krijg je de ruimte om samen met kinderen en de bibliotheek workshops te bedenken en te doen.