Begeleiders kinder- en jeugdactiviteiten

BiebFACTORY

Wil jij als vrijwilliger kinderen begeleiden bij leuke doe-activiteiten in de bibliotheek? Wij zoeken vrijwilligers voor de vestigingen in Leeuwarden, Burgum, Grou, Gytsjerk en Stiens.

Begeleider Digisterker

cursus digisterker

We zijn op zoek naar begeleiders voor de cursus Digisterker, werken met de e-overheid voor onze vestigingen in Leeuwarden en Grou. De begeleider werkt samen met een docent die de stof presenteert. De begeleider ondersteunt de cursisten individueel.

Vrijwilliger connectiepunt WZC Erasmus

Tekst van de vacature connectiepunt Erasmus

In het connectiepunt WZC Erasmus kunnen leden van de bibliotheek terecht voor het ophalen, terugbrengen en lenen van boeken. De vrijwilligers helpen bij het uitlenen, innemen en reserveren van boeken en andere materialen.

Trainer Taalvaardigheid

Wilt u graag mensen helpen bij beter lezen en schrijven? Wij zoeken vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis die persoonlijke begeleiding kunnen geven aan deelnemers die in eigen tempo oefenen.

Trainer Digitale vaardigheden

Klik en Tik

Wilt u graag mensen helpen bij het leren werken met de computer? Wij zoeken vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis die persoonlijke begeleiding kunnen geven aan deelnemers die in eigen tempo oefenen.

Gastheer/gastvrouw Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Fryslan

Voelt u zich betrokken bij de Volksuniversiteit Fryslân en wilt u graag meehelpen? De Volksuniversiteit Fryslân is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die cursisten en docenten kunnen ontvangen en begeleiden.